BAP
Entry Profile Facebook Twitter Me2Day We♥It Follow



Hi World! I`m Ani Zuraini.. Thanks for visited my blog. Leave your footstep at my cbox. Kamsahamnida ^^








Template by: Princess eyla
Thanks to :     
The Owner : Ani Zuraini
Best Views : Google 


Wajib bacahaha
Sunday, November 11, 2012 | 2:22 AM | 0 Ask
Ohmegeeeeeeeee *.*


Assalamualaikum, annyeong dan hai semua *lambai lambai tangan. Tolong lambai balik boleh?* Haha. Seriously Ani sebenarnya tak tahu nak post apa. Ni pun saja je sebab Ani bosan tahap tenggiling panas sekarang ni. Almaklumlah cuti sekolahlah katakan. Ani rasa cuti kali ni bosan. Ani sekarang ni kerja fulltime kat rumah mengoreng laptop sepanjang hari tanpa henti. Ehh -_-

Bila Ani bukak laptop yang akan Ani buat:-
1) Bukak wifi semestinya xD
2) Password laptop jangan lupa.
3)Dramaload.com *wajib! LOL xD Ani nak qatamkan semua drama kat link tuh. Ehh. InsyaAllah kalau boleh x)
4)Weheartit.com *meng heart-heart gambar artis kesayangan. LOL xD
5)Facebook.com *stalk gambar pakwe2 handsome, makwe2 cun xD Haha
6)Google.com/image *Ulzzang time! xD
7)Mp3skull.com *Download lagu semestinya xD
8)Cari berita terkini artis luar negara, tempatan, planet pluto sekali xD Haha *Semestinya kat Google.com dan link2 yang berkenaan.
9)Blogtokwan.blogspot.com *Blog yang banyak pengajaran. Ehh. Macam tuhlah :3
10)Karaokeparty.com *Karaoke time! Tapi Ani kekadang je bukak dan melalak xD Hahaha

Okeh lah sampai sini je. K babai! Assalamualaikum! Saranghae. Ehh? :b Sorry for the title. Sebab memaksa anda untuk baca ini post. Haha. Mianhae! :(