BAP
Entry Profile Facebook Twitter Me2Day We♥It Follow



Hi World! I`m Ani Zuraini.. Thanks for visited my blog. Leave your footstep at my cbox. Kamsahamnida ^^








Template by: Princess eyla
Thanks to :     
The Owner : Ani Zuraini
Best Views : Google 


Fasting :D
Saturday, July 21, 2012 | 6:27 AM | 0 Ask
Assalamualaikum dan selamat sejahtera :D 



Tak terlambat lagikan kita nak ucap selamat berpuasa. Tak kan? Okay... Happy Ramadhan To All Muslim In The WORLD :D Hehe



Terawih. Korang pegi? Harini kita tak pegi semalam pegilah. Hehe shhh shh jangan gitaw orang nanti pecah rahsia ni. Ehhh :p Sorry kita biul harini. Eh bukannya setiap hari ke kita biul? Err. Entah pape entah =.= Haha




Tadi petang bukak fb, mereka baru first puasa dah kata lapar lah haus lah. Kalau ye pun tak payahlah gitaw orang yang awak tu lapar haus tu semua. Gitaw dalam hati je kan best :D Hehe sorry kalau terasa :'3 Takda niat pun. Astargfirullahhal'azim Astarfirullahhal'azim dosa kering dosa kering :'/ Hmm. Maafkan saya maafkan saya. Saya hanya manusia biasa macam manusia lain banyak buat kesalahan dan kesilapan :'3 Maaf.... :'\ Hmm okaylah. Baii. Assalamualaikum ^^

NOTE : SELAMAT BERPUASA SEMUA :D