BAP
Entry Profile Facebook Twitter Me2Day We♥It Follow



Hi World! I`m Ani Zuraini.. Thanks for visited my blog. Leave your footstep at my cbox. Kamsahamnida ^^








Template by: Princess eyla
Thanks to :     
The Owner : Ani Zuraini
Best Views : Google 


sekian lama menyepi ...
Saturday, June 23, 2012 | 10:15 AM | 1 Ask
Assalamualaikum and hai blogger *lambai tangan kaki* :) 


awwww 

hihi maaflah dah lama tak post. hee. last ika post pun TAHUN LEPAS. 24 / 12 / 2011 kot. eh entah eh tak ingat, hehe :pp ika tak post bukan hape, takdop idea eh mau post apo bendo. hehe :p *hantam jadah* korang sihat? kalau sihat alhamdulillah. kalau kurang sihat tu banyak banyak makan ubat eh. kalau tak makan nanti tak baik :p haha. 

sangat comel! wuuuwuu 

korang nak tahu tak? nak? taknak eh? tape ah kita nak cakap jugak. haha sewel ==' sebenarnya masa kita type ni rasa pelik sikit. al maklumlah dah lama tak meng-type kat new post bagai kan :p hahaha. k jangan layan ika yang sewel lagi biul ni kang tak memasal korang terikut sama pulak nanti. ehhh. tahun ni ika nak PMR. hmm. rasa macam taknak hamek pun hado. tapi.... kalau tak amek. hitam masa depan ika nanti. ehh. bukannya SPM pun. aduhai sewel ==' btw, wish me luck kay. hehe sorry ah ika memang suka bebel. siapa yang pernah dengar ika bebel memang BERUNTUNG tau. yela , bukannya senang nak dengar ika bebel k. hahha :p *sewel sewel sewel --' ika tahu mesti takda yang nak baca kan. k fine *pergi longkang lepastu terjun* hahaha. k bye tak tahu nak cakap apa lagi dah. huahuahua xD byebyebyebyebye. assalamualaikum. krik krik *bunyi cengkerik*


p/s : maaf jika post ini sangat "annoying" ;3 harap dimaafin. >.<v heee peace