BAP
Entry Profile Facebook Twitter Me2Day We♥It Follow



Hi World! I`m Ani Zuraini.. Thanks for visited my blog. Leave your footstep at my cbox. Kamsahamnida ^^








Template by: Princess eyla
Thanks to :     
The Owner : Ani Zuraini
Best Views : Google 


One Direction.
Monday, June 25, 2012 | 7:55 AM | 0 Ask
Assalamualaikum and hai blogger *lambai jari kaki* :D


One Direction

Harini kita nak cita pasal One Direction. Kita tau semua dah kenal One Direction ni sapa. malas nak gtaw pepanjang. One Direction tu "satu arah" okay tu je kita nak cakap. hahah biul =.= korang minat siapa kat One Direction? hihi. Kita minat Niall Horan dan Zayn Malik. tapi..................................... Zayn Malik tu dululah. sekarang dah tak suka sebab dia banyak TATTOO! ewww. k tak suka k. hmm. nama je islam tapi......... pepaham la eh. now kita suka Justin Bieber. tengoklah. semua kat blog kita ada tajuk lagu Justin n bla bla bla. *malas nak cita pepanjang* siapa kenal kita lama dia tahulah yang kita PERNAH jadi BELIEBER dulu. tapi berhenti sekejap sebab......................... entahlah. hahaha XD but now kita hambik balik kerja jadi BELIEBER. k tahu ini sangat sewel. sekejap suka sekejap duka. ehhhhhhh. korang nak tahu ke bila kita start suka Justin? bila kita start jadi Belieber? nak? taknak? haha k fine. kalau taknak tahu tekan button 'x' kat atas tu eh. haha :p 



hansemmmmmmm :3


pada tanggal 17 November 2009 *ingat lagi kay hehe :D* kita mula suka Justin sebab kakak kita terbukak satu blog ni dia cita pasal Justin. apalagi kakak kita pun cakap lah kat kita. lepas dah baca entry pasal justin tu, setiap hari kita bukak youtube cari semua lagu dia. kakak kita suka lagu One Time masa tuh. tapi kita suka lagu One Less Lonely Girl. masa tuh lagu One Less Lonely Girl baru keluar 27 November 2009. kita pun masa kat Form 1 nyanyilah lagu Justin tuh semua. masa tuh Justin belum popular kat Malaysia lagi. haha. 12 April 2010 lagu Baby pun keluar. kita apa lagi hafallah lagu tuh and nyanyi kat kelas. sampai ada budak kata "kau nyanyi lagu apa seh. serious tak popular langsung , tak sedap pulak tuu." lepas tuh kita pun geram. kita senyap jelahh. and masa pertengahan tahun gituu lagu Baby baru popular kat Malaysia. and budak yang cakap "kau nyanyi lagu apa seh. serious tak popular langsung , tak sedap pulak tuu" tuhh dia nyanyi lagu tuh kat kelas. wtf? serious sakit hati kata tak best itu ini. hmm. sabar jelakan. lumrah kehidupan. cehhh! dan sampailah bulan April 2011 Never Say Never keluaq kat movie. masa baru keluaq tuh kita tak dapat tengok sebab kenapa tah tak ingat XD seminggu lepas tu baru kita tengok and 2 hari sebelum nak tengok movie Never Say Never kita kena Fever. haha. pastu mak cousin pun kata dia nak beli ticket movie. kita apa lagi suka gilaa ahhhhh! xD tapi fever kita tak baik masa tengok movie. masa sakit sakit tuh pegi tengok movie serious rasa macam tak larat masa tuh. nak jatuh pun ada. tapi demi movie Never Say Never kita cuba kuat! hahaha XD and time tengah tengok tuhh serious fever kita kurang sikit. tapi............................... lepas je habes movie tuu kita fever balik! apakah =.= kakak kata fever kita tuh mengedik sebab nak tengok Never Say Never. haha. kita tau kakak jeles yang dia tak dapat BIEBER FEVER , kita sorang je dapat sebab tu dia cakap macam tuu. hahaha :b tapii... dua minggu kemudian. kita terus tak minat Justin. tak tahulah kenapa. :( lama jugaklah kita tak minat dia. kita benci dia. haha *macam putus cinta jekan =.=* serious masa kita tak suka Justin lagu baru dia semuanya tak sedap! ulang suara. tak sedap! hm. pelik kan? tapi.. hati kita terbuka untuk dengar lagu dia masa first day lagu Boyfriend keluaq. kita pun semenjak tuh jadi BELIEBER balik. sampailah sekarang. hehe. sangat pelikkan? haha k tahu dahhh. klah sampai sini jo. babai ><'




NOTA PARIT : kita bukannya cita pasal One Direction tapi Justin Bieber. hahhaa XD biul kepala hotak ni =.= apa2lah. yang penting penat jari  kita type pepanjang. macam hade orang nak baca. haha XD baru lepas download lagu baru Justin Bieber. k sangat SUKA!!!! ♥ k babai :) tapi kita still suka tengok muka Zayn Malik sebab muka dia menawan hati. puihhh ==' haha bai :p