BAP
Entry Profile Facebook Twitter Me2Day We♥It Follow



Hi World! I`m Ani Zuraini.. Thanks for visited my blog. Leave your footstep at my cbox. Kamsahamnida ^^








Template by: Princess eyla
Thanks to :     
The Owner : Ani Zuraini
Best Views : Google 


sampai di penghujung
Saturday, December 24, 2011 | 8:09 AM | 5 Ask


Assalamualaikum dan salam 1 Blogger semuaa! dah lama Ieka tak update blog kan. tak tahu nak update apa sebenarnya . kesian blog nii . menyepi memanjang . aww aww ><' haha --'.


okay back to de topic . sampai di penghujung? what my means? my means is new year will appear soon n this year will go forever. wuhuu~ (ambuiispeakingenglishhancur--') lagi E N A M hari nak new year. 1 january 2012 birthday ayah. tak tahu nak beli apa. ada cadangan? hehe~  cepatnya masa berlalu kan? aww aww . makin tua lah Ieka jadinya . hahaha --'


tahun depan Ieka tekad nak belajar rajin dan rajin dan rajin dan rajin. Ieka tak nak malas dan malas lagi dahh . cukup lah D U A tahun Ieka malas nak belajar . wahahahaha ><' (bocorrahsia) Ieka nak buang rasa malas tuu sebab tahun depan Ieka P M R . paham? paham tak? paham tak P M R tuh apo? tak paham? okay meh sini Ieka terangkan . P M R tuu Penilaian Menengah Rendah . dah paham? Ohkaygood Y(-,-'')


korang dah beli barang sekolah? dah? untunglahh~ Ieka tak beli-beli lagi tauu. hee~ but , Ieka paham kenapa ayah ajak lambat beli barang sekolah. :') kesian ayah . takpe . Ieka janji dengan Mak n Ayah , Ieka akan belajar sungguh-sungguh . Ieka nak Mak n Ayah gembira . InsyaAllah , Ieka akan pegang janji tu sampai bila-bila :') Ieka sayangkan Mak n Ayah . Ieka tak nak Mak n Ayah pergi sampai bila-bila :'( Mak n Ayah janji ea takkan tinggalkan Ieka sorang-sorang. :'( Ieka takut kalau Mak n Ayah pergi bila Ieka sangat memerlukan Mak n Ayah . Ieka tak nak Mak n Ayah pergii :'( (janganlayanbudakgilanii)


okaylah baiibaii. eh wait! korang . kalau Ieka buad ff korang nak baco ke? hem. //iekatahutadeorangnakcommentnanti.erkk:\ kalau korang nak ieka buad ff comment ea? tau? hee~ Okgood :D Okbaibaii . assalamualaikum~


kalau suka boleh LIKE :)