BAP
Entry Profile Facebook Twitter Me2Day We♥It Follow



Hi World! I`m Ani Zuraini.. Thanks for visited my blog. Leave your footstep at my cbox. Kamsahamnida ^^








Template by: Princess eyla
Thanks to :     
The Owner : Ani Zuraini
Best Views : Google 


happy bornday awakk !
Monday, September 19, 2011 | 5:47 AM | 0 Ask
assalamualaikum dan salam 1 blogger,,, 


hye2 korang . sehat ? lama tak dengar cerita kan ? ahaha ;p hari ini 19 september tepat pukul berapa ieka tak ingat . heee -____- kita sambung ayat sebelum neh yang tergantunggantung dekat dinding korang .kuekuekue . 


khas untuk kau syera ><

hari ini , dengan bangganya saya ingin meng-wish birthday kakak saya yang bernama Nur Syairah Binti Zuraini aka Syera , SELAMAT HARI JADI SYERA! SAENGIL CHUKHA HAMNIDA NUNA!HAPPY BIRTHDAY!SELAMAT ULANG TAHUN yang ke 17 . kau dah tua ! spm buat betulbetul , mak ayah , aku , n happy family kita hope sangatsangat kau buat yang terbaik dari ladang ! ladang tu luas , soo , kau kena buat yang sebaikbaiknya lahh . hehe //okayy bebel sudahh =..= 


nah ! neh kad kau . tapi dalam mimpi jea lahh ek . hehee ;p



dahh , sampai sini saja , assalamualaikum ! :D



KALAU SUKA SILA LIKE :D