BAP
Entry Profile Facebook Twitter Me2Day We♥It Follow



Hi World! I`m Ani Zuraini.. Thanks for visited my blog. Leave your footstep at my cbox. Kamsahamnida ^^








Template by: Princess eyla
Thanks to :     
The Owner : Ani Zuraini
Best Views : Google 


esok puasa!
Sunday, July 31, 2011 | 3:46 AM | 0 Ask
assalamualaikum dan salam 1 blogger semua!!!


esok dah start puasa , cepat gilaaa , tapi Ieka suka coz dapat kurus kan badan ..hehek xD korang dahbeli baju raya ? \belum puasa dah tanya baju raya -,-/  Ieka dah beli baju raya dah , yelah ayah n mak Ieka mana ada masa sebab tu beli cepat , lagi pun time semalam ayah ta sekolah kerja .. so , ayah pun ajak lah g beli baju .. *perlu ke cakap ? :3*



k lah bye! nak cakap tu jea kot .. LOL :P


KALAU SUKA BOLEH "LIKE" :D