BAP
Entry Profile Facebook Twitter Me2Day We♥It Follow



Hi World! I`m Ani Zuraini.. Thanks for visited my blog. Leave your footstep at my cbox. Kamsahamnida ^^








Template by: Princess eyla
Thanks to :     
The Owner : Ani Zuraini
Best Views : Google 


walaupun kami kalah , tapi , kami tetap JOHAN!
Thursday, June 30, 2011 | 7:27 AM | 0 Ask
asslamualaikum dan salam 1 blogger ...


annyeonghaseyo semua .. Ieka post neh pun coz ada something yang Ieka nak tell kat korang ,, cuba teka apa yang Ieka nak tell ?? tengok tajuk n renungkan dalam masa 1 saat .. oke tamat ! :P anda kalah . HAHA xD 





sebenarnya begini .. *skema* Ieka tadi ada SUKAN TAHUNAN .. korang mesti pelik kan ? ye la , korang semua sukan tahunan awal tahun , tapi , kiteorang sukan tahunan pertengahan tahun , kiteorang lambat buat sukan tahunan coz sekolah baru siap ,, masa awal tahun , sekolah belum siap sepenuhnya , so , sebab tu cikgu buat pertengahan tahun , dah dah , Ieka dah ta nak bebel dah neh , hehe XD semangat Ieka berkobar kobar bila cikgu Ieka kata siapa nak masuk kawad , apa agi Ieka pun terus jumpa cikgu ,, semangat weh!HAHA XD Ieka bersemangat coz tahun lepas Ieka penah masuk kawad but ieka buat sambil lewa .. *jujor*  Ieka rumah sukan MAS MERAH (MERAH) dengan bangganya , time latihan Ieka pakai baju MAS MERAH! Ieka orang yang paling kecah time latihan . HAHA .. ye ah ,, Ieka asik2 salah langkah , but Ieka buat latihan kat rumah Ieka walaupun rumah Ieka neh kecik , lepas Ieka dah mahir jalan , Ieka try buat TUKAR LANGKAH . walaupun Atiq belum ajar , tapi , sia sia Ieka belajar TUKAR LANGKAH sorang2 coz ta jadi ,HAHA . mengong! 







semalam pagi ada raptai . petangnya pulak , Ieka tak masuk kelas langsung! baik tak payah bawak buku , buat penat jea . hehek xD kitaorang mulakan latihan dari kol 1 sampai balik (6:30 petang) time raptai kitaorang sempat jugak la latihan sikit2 , time nak buat tukar langkah Atiq baru sekali tunjuk , kiteorang buat terus serentak! *engkek sat! :P* kiteorang semua ta pandai kawad aw! *jujor* ade la 4 orang yang mahir .. yang lain semuanya biase biase jea , masa raptai , takut gila , mcm lawan betul2 pun ade gak ,, hehek xD *tukar langkah tet tet! XD*





tahun lepas Ieka kawad malu malu anjeng! tapi tahun neh , Ieka kawad dah tade malu malu anjeng dah , dah berani! HAHA XD ramai yang puji kiteorang but bagi Ieka walaupun diaorang dah puji , Ieka tetap ta puas aty coz Ieka rase cm ta serentak time jalan tu tau ,, lepas kawad tu , ade sorang cikgu rumah mas merah neh name dia YUNASRIL but Ieka panggil cikgu tu cikgu YUNA .. dia kata kat budak kawad mas merah macam neh, "tahniah awak menang" budak tu pun kata kat kitaorang , Ieka apa lagi , tekezut kucing ah kat situ .. HAHA .  ramai yang kata mas merah lah yang menang kawad . tapi ade sorang budak neh kate , yang menang kawad dak SARAWAK , Ieka nan mem Ieka yang masuk kawad tu pun da poneng .. kiteorang redha jea kalu ta menang . tapi masa cikgu umumkan johan kawad kaki rumah sukan ,ayat dia cmneh .." johan kawad kaki rumah sukan dimenangi oleh ....... rumahhhh ..... MAS MERAHH!!" apa agy kitaorang menjerit macam kena histeria pun ada gak! HAHA xD *gembira :'D* diaorang ade kate kiteorang punya jalan cm ulat .. kaki n tangan serentak! mak aiii! gembira ah! rumah mas merah ta johan keseluruhan la , just dapat NO.3 jea , but Ieka ta kesah asalkan KAWAD MAS MERAH JOHAN! sekian .. kupai! :'D



nota jantung : gambar tu semua ada warna merah , kan ?? hehek XD *semangat merah!*