BAP
Entry Profile Facebook Twitter Me2Day We♥It Follow



Hi World! I`m Ani Zuraini.. Thanks for visited my blog. Leave your footstep at my cbox. Kamsahamnida ^^








Template by: Princess eyla
Thanks to :     
The Owner : Ani Zuraini
Best Views : Google 


saengil chukkae oppa DongWoon and nuna Kim Hyuna
Monday, June 6, 2011 | 12:31 AM | 0 Ask
assalamualaikum dan salam 1 blogger ...

Ika buat post ini khas untuk Dong Woon n Kim Hyuna.. macam lah dia orang baca post kau en?? HAHA xD suka ati Ika lah nak post apa pun ,, like me care?? :P



saengil chukkae 
saengil chukkae
saengil chukkae oppa Dong Woon mich nuna Kim Hyuna
saengil chukkae!!!!! :)



paham? paham kan?? kalau tak paham buat2 paham ja eh?? HAHA xP



siapa yang tak kenal son dong woon?? meh sini Ika tunjukkan face beliau *bajet ah luu!~~*






oppa Son DOng Woon dari BEAST! (i loikee beast very muchieeee!:D)


n ni pula nuna Kim Hyuna dari kumpulan 4minute kan?? haaa betul lah , hehe :P



this is her picture *ceh speaking ni hah! xD*





comel gilaa nuna saya! :P


pict2 ni semua Ika ambik kat acc FB beliau.. :) *entah betul ke tak itu acc fb dia yang betul ,, aishhh xD*

kupai kupai kupai (ayat manja oppa Lee Hong Ki)
saranghaeyo oppa n nuna! :)



nota jantung : siapa-siapa yang tak tahu apa itu nuna.. meh sini Ika cakap.. *ceh bajet lah anak ZURAINI!*
                     nuna ni sebenarnya KAKAK.. okay dah tu ja,, k kupai semua! xD saranghaeyo oppa LEE HONG KI! *tetibe XD*