BAP
Entry Profile Facebook Twitter Me2Day We♥It Follow



Hi World! I`m Ani Zuraini.. Thanks for visited my blog. Leave your footstep at my cbox. Kamsahamnida ^^








Template by: Princess eyla
Thanks to :     
The Owner : Ani Zuraini
Best Views : Google 


promote promote promote!! XD
Thursday, June 9, 2011 | 2:29 AM | 2 Ask
assalamualaikum dan salam 1 blogger...



annyeonghaseyo korang! :) hari ni Ika tak tau nak post apa ,, n Ika cuma ada  1 idea jea untuk post kali ni ,, iaitu memPROMOTE FB dan Blog .. bukan FB n Blog Ika sorang jea tau, but , siapa-siapa jea yang Ika nak letak :P #menggedik sudah kali ini O.o

siapa laki atas ni?? macam LEE HONG KI jea?? err . pening lah , hoho xP
Facebook : Lee Hong Ki
  URL Blog : Ika tak tau dia ni ade Blog ke tak.. HAHA xP



mai lah ADD saya di Facebook.com KLIK SINI dan di Pocodot.com KLIK SINI


dia adalah HERO MERO saya !! xD
Facebook fanpage : Zahiril Adzim
URL Blog : http://zahiriladzim.blogspot.com/


dia ni baik .. 13 june ni birthday dia,, adess , dia suruh belikan hadiah pulak tu .. Ika dah lah tade duit,, yelah orang tak bekerja , memang tade duit pun kan?? duit tu ada pun , ayah yang bagi,, kan korang kan?? HAHA XP
 Facebook : Nur Sabreena Morhtar
URL Blog : dia tade blog lah . HAHA :P


ni kawan Ika , dia ni comel + chantek = awesome girl! :D
 dia ni taken okay,, not single :P
Facebook : Syirah Wiempsul
URL Blog : http://ladysyirahbiebersimpson.blogspot.com/


dia ni maket ohhh ! siapa tak kenal dia?? pen-tipu ah.. :P ramai perempuan2 tergoda dengan dia ,,,  but not me xP
Facebook : Akmal Abdullah 
                       Akmal Abdullah II
                URL Blog : http://pasang-surut.blogspot.com/


dia comel kan?? HAHA ,, Ika ingat kan dia ni 12 tahun , rupa-rupanya 13 ,, apa seh,, dia sekarang stay kat KOREA!!! tak caya?? kalau tak caya , tanya lah dia sendiri .. :) sory efan , i tade maksud pun nak copy your pic, just nak promote ja ,, hee , i'm sorry ;) <-- bak kata amir raja lawak .. xD dia ni peminat korea gila-gila weh,, sama macam saya!! x)
Facebook :  Irfan Full 
                                Mohamad Irfan
               URL Blog : efan tade blog lah .. :)


ni lah kakak saya! *kalau Ika tak letak dia kat sini nanti dia bebel #tipu* dia taken tau! dia taken dengan ..... nanti Ika promote BAKAL ABANG IPAR IKA YAA!! :P
Facebook : Syerawrr Bieber
                        Syerawrr Bieber II
             URL Blog : http://syeraloveyou.blogspot.com/


dia ni baik !!! comel !! hehe :D
Facebook : Fasihih AbdLatiff
URL Blog : http://budakketotstory.blogspot.com/


ni lah BAKAL ABANG IPAR saya!! xD 
dia ni umur 16 . but my sys umur dia 17 .. HAHA nampak beno tua kakak Ika tu kan . hehek :P harap maklum ! jangan culik dia dari kakak saya okay! terimasss. :)
Facebook : Aredeq II
URL Blog : dia tade blog , dia ta minat katanya #tipu




dia ni anak angkat Ika.. HAHA . but now dah ta jadi anak angkat dah,, dia neh gila2 , sory jik! :P dia ni peminat JB lke me!!! :D
Facebook : Ajik Bieber
URL Blog : http://ajikownbelogg.blogspot.com/


 dia ni comel gilaa bole? dia ni kecik jea budaknya.. hoho . XD
Facebook : Nur Farhanne Ridza
URL Blog : http://aqnurfarhanne.blogspot.com/



dia comel!!!!! pandai MATH!! nak pandai macam dia jugak D;
Facebook :Nur Hafizah Za'ba 
URL Blog : http://nurhafizahzaba63.blogspot.com/









okay , sampai sini saja.. da, kupai kupai kupai ,, saranghaeyo !!! :D