BAP
Entry Profile Facebook Twitter Me2Day We♥It Follow



Hi World! I`m Ani Zuraini.. Thanks for visited my blog. Leave your footstep at my cbox. Kamsahamnida ^^








Template by: Princess eyla
Thanks to :     
The Owner : Ani Zuraini
Best Views : Google 


naik menyampah pulak Ika dengan Justin Bieber! ~,~'
Thursday, June 2, 2011 | 12:09 AM | 0 Ask
assalamualaikum dan salam 1 blogger....

tajuk post tu pun dah terpang pang kat atas tu kan,, err! tak tau lah kenapa Ika rasa meluat + menyampah + nak muntah = benci gilaaaaa.... eh ayat tak habis lagi tu ,,, benci gilaaa sama Selena Gomez n Justin Bieber aka JELENA! Ika tak suka Jelena bukan sebab jeles or sewaktu dengannya, cuma mereka tu menunjuk nunjuk kebahagiaan dia orang sekarang ni ,, ye dak?? n mereka ni asik2 terkepit sana , terkepit sini,, apa orang tua tua kata,, haaa! macam belangkas! eee! maybe time dia orang pergi bercuti di sana , di sini , dia orang tidur satu bilik ?? ya lah , kata pun kafir... mana lah kesah antara haram ke halal,,, dia orang tu main langgar ja,, bagi dia orang asalkan dapat bahagiakan diri dia orang walaupun sesetengah orang meluat gilaa tengok dia orang dari aspek terkepit sana sini, kan?? betul kan kata Ika,, siapa setuju dengan pendapat Ika,, angkat handphone korang tinggi2.. hehe xO

Ika tak jeles dengan dia orang cuma meluat! kalau bahagia sangat pun , tak payah la nak menunjuk nunjuk,, raik lah kentotssss! Eh dia tau ke maksud riak tu apa?? HAHA xD Ika nak tunjukkan pic-2 time Selena jenguk keluarga Justin dekat Toranto...



dari kiri : Selena,step-mother's Justin,Justin n his father (Jeremy)



nampak sangat Selena lebih tua dari Justin ,, betul kan apa yang Ika kata neh?? ;)


walaupun Ika menyampah kat Justin , but Ika still 1# FAN JUSTIN(BELIEBER FOREVER!!:D)hehe ;)




siapa budak kecik tu??? (tertanya tanya)



muka Selena MACAM bajet! :P






woww!! <3





comel!!!!!! :D





k lah,, nak kasi lappy kat adik,, tak pasal pasal , nanti dia merajuk,, HAHAHA :) 





i'm still a BELIEBER yaawwww!!! :)