BAP
Entry Profile Facebook Twitter Me2Day We♥It Follow



Hi World! I`m Ani Zuraini.. Thanks for visited my blog. Leave your footstep at my cbox. Kamsahamnida ^^








Template by: Princess eyla
Thanks to :     
The Owner : Ani Zuraini
Best Views : Google 


Justin will ask Selena to marry him on her birthday! =='
Wednesday, June 1, 2011 | 3:21 AM | 1 Ask
assalamualikum dan salam 1 blogger...




Your behavior now makes you more BELIEBERS hate you, you know that ?!!!!




hi korang,, korang nampak tak tajuk tu?? nampak kan?? grr! tajuk tu memang menyirap gilaaa pada Ika ,, ya lah dah lah Ika ni ANTI SELENA GOMEZ di sebab kan perangai dia tu... huh! Ika tak boleh nak kata apa-apa , Ika cuma boleh kata na u'zubillah ja! = =' Ika malas lah nak taip banyak-banyak,, korang baca jea lah ni>>>THEJUSTINBIEBERSHRINE<<okay! shit gilaa boleh tak!!! =..=' siapa-siapa yang BELIEBER tu maybe sakit hati gila sama macam Ika ,, but yang tak suka kan Justin tu , Ika cuma boleh kata.. ada aku kesah!!!??




kesian Taylor Swift... :O



kalau suka.. LIKE! okay bye! :D = ='