BAP
Entry Profile Facebook Twitter Me2Day We♥It Follow



Hi World! I`m Ani Zuraini.. Thanks for visited my blog. Leave your footstep at my cbox. Kamsahamnida ^^








Template by: Princess eyla
Thanks to :     
The Owner : Ani Zuraini
Best Views : Google 


contest bergambar bersama secret admire!
Thursday, June 9, 2011 | 3:52 AM | 2 Ask
assalamualaikum dan salam 1 blogger.. 

Ika dah lama tak join contest tau,, ni pun Ika join sebab Fasihah AbdLatiff aka Ceah ajak join ,, hehek ;)

okay , jom start .. 



mula mula mesty lah ade pict tuan yang buad contest ni kan?? hehe :P

cantik orangnya,, mata dia besar like KUCING .. #jujor Ika kata :D

n ni syarat2nya :


HADIAH :
:48: Tempat Pertama ( Doodle mengikut photo anda dan header )
:48: Tempat Kedua ( Doodle mengikut photo anda shj )





saya tak cantik macam tuan punya contest D;




tu lah secret admire Ika ,, ngeE!~ okay tak Ika edit?? er! mesty ta okay kan?? SIAPA KATA OKAY, SILA KOMEN!! :D  cik Fatin Nabilah aka My Teachers .. PILIHLAH SAYA SEBAGAI PEMENANG~ #ceh ayat tak bole bla la derr!!!~~~ ;) Ika suka JANG GEUN SUK sampai jadi SECRET ADMIRE Ika time cerita He's Beautiful ,, sapa tengok cite tu?? best kan best kan???  Ika suka gilaa time dia senyum cam kat atas tu,, comel gilaa bole?? kan kan kan . hehehe :)


kalau lah pakwe saya macam ni, kan best #angan-angan saja.








 k lah bye! saranghaeyo MY SECRET ADMIRE!!!~~