BAP
Entry Profile Facebook Twitter Me2Day We♥It Follow



Hi World! I`m Ani Zuraini.. Thanks for visited my blog. Leave your footstep at my cbox. Kamsahamnida ^^








Template by: Princess eyla
Thanks to :     
The Owner : Ani Zuraini
Best Views : Google 


akhirnya!
Sunday, June 19, 2011 | 4:14 AM | 0 Ask
annyeong haseyo ... assalamualaikum dan salam 1 blogger... 


Ieka just nak cakap yang Ieka MID YEAR EXAM dapat no. 9.. Alhamdulillah! but  anak Ieka  anak angkat Ieka dapat number 14 ,, dia lagi pandai dari Ieka coz dia kelas ke-2 ,,


Ieka pulak kelas ke-4 dari 9 kelas,,, ta ke mengong kepala hotak Ieka ni ye,, HAHA XD happy lah jugak , coz time ujian kokurikulum Ieka dapat no. 16 , wow ! mendadak gila bole ta masa ujian hari tu,, aishhh T.T but Ieka dah buat yang terbaik dari sawit KOT,, n hasilnya Ieka dapat no.9 dalam kelas, kelas Ieka ada 37 orang,, bunyi mcm banyak , padahal ta ada lah banyak mana pun ,, hehe xP 



okay lah kupai semua! :)



awak jangan lah merajuk!!!!!!!!!!!!! :'(