BAP
Entry Profile Facebook Twitter Me2Day We♥It Follow



Hi World! I`m Ani Zuraini.. Thanks for visited my blog. Leave your footstep at my cbox. Kamsahamnida ^^








Template by: Princess eyla
Thanks to :     
The Owner : Ani Zuraini
Best Views : Google 


tersentuh hati ini...
Wednesday, May 4, 2011 | 5:45 AM | 0 Ask
assalamualaikum dan salam 1 blogger.....


    

dah lama Ika menyepi.. dalam dalam 10 hari Ika ta bukak blog n semuanya pasal blog.. kepada yang da follow Ika terima kasih sangat2.. inshaAllah Ika try tok follow korang balik eh... Ika sekarang ni busy sangat2.. kerja sekolah belambak wooo!! ==' *tapi bookface (diterbalikkan) Ika bole la nak meng-online untuk masa yang singkat.. *singat?? ye ke singat?? bukannya Ika dok memerap kat dalam bilk asik bukak bookface jea ke?? HAHA pape jea la xP*eh jap... Ika rasa,, Ika dah salah topic neh . aishhh!! kita masuk topic yang nak di story-kan oleh Ika okey??*melalut kejap*





sebenarnya macam gini... Ika sedih sangat2 sebab kakak Ika dok asrama.. Ika tak boleh nak halang dia coz dia tahun neh SPM... SPM lah yang tentukan masa depan dia.. mula2 hati Ika berat sangat2 nak lepaskan dia,, tapi apakan daya.. demi masa depan kakak Ika ,, Ika terpaksa lepaskan dia untuk seketika... *ayat cam tak nak skema pulak kan =='*

tudung pink tu lah kakak Ika ,, yang tudung kuning tu BFF kakak Ika,, Fiza namanya*skema


kelmarin Ika bergaduh mulut dengan kakak Ika,, Ika kalau dah marah ,, semua benda alah keluar,, Ika cakap cm gini,, "bagus kau duduk asrama ,, mati kat sana pun lagy bagus!!" Ika tak ingat , Ika gaduh sebab apa.. tapi yang Ika ingat cuma ayat tu ja.. hurmm! menyesal jugak Ika coz cakap cm gitu kat orang lagi tua dari Ika.. Ika nak minta maaf kat dia,, tapi Ika takut,, Ika tak tau kenapa time Ika nak minta maaf jea Ika rasa takut sangat2.... hurmm! menyesal ku akui.. tak minta maaf dekat hengkau...*garisan tu lirikku sendiri :P



semalam,, Ika nak bukak lappy,, Ika bukak dengan berhati hati dan melafaskan bismilah hirrahman nirrahim,,*tipu*

time nak bukak tu Ika terperasan ada apa tah nama benda alah tu.. yang pasti bole melekat,,, *tak ingat lah apa benda alah tu... hehe ;)* kakak Ika dia tulis cm gini .. ayat yang dia tulis tu macam ayat amaran jugak la.. ayatnya bengini"jage laptop ni, jangan asik main lame2 nanty meletop aku sepak bontot kau!!! pembetulan!! bukan BONTOT ya nyah ya,,, tapi BUNTUTS,, sopan sikit.. hehe ;)



ayat terakhir dia sangat sedih bagi Ika.. dia tulis BYE2 JAGE DIRI.. JAGE DIRI tu buadkan hati Ika tersentuh sangat2 ,, luluh hati Ika tauk... ye la Ika kelmarin cakap kasar2 dengan dia tapi dia cakap JAGE DIRI.. walaupun kita orang selalu gaduh tapi naluri seorang kakak pada diri dia tetap ada... Ika sayang kakak Ika sangat2.. *menaip sambil menangis :'(


"Syera!! aku nak minta maaf kat kau kalau aku ada buad salah kat kau... :(" lepas ni . blog aku ta akan berubah ubah lagi . coz aku ta reti nak edit2 neh .. edit2 neh semua kerja kakak aku .. kalau aku edit tah2 blog aku jadi siol macam tuannya... ==' 



apa lah yang kakak Ika buat sekarang ni ye?? hem! :(



k la nak buad homework.. bye!! tata! sayang Syera sangat2 !! :(




Syera... aku akan sayang kau sampai bila2 .. lap u.. :D <3