BAP
Entry Profile Facebook Twitter Me2Day We♥It Follow



Hi World! I`m Ani Zuraini.. Thanks for visited my blog. Leave your footstep at my cbox. Kamsahamnida ^^








Template by: Princess eyla
Thanks to :     
The Owner : Ani Zuraini
Best Views : Google 


ni arak ke,, atau ..??
Saturday, May 21, 2011 | 4:00 AM | 10 Ask
assalamualaikum dan salam 1 blogger...


korang,, Ika nak tanya ni,,, tapi Ika nak mintak maaf pada tuan punya badan coz letak gambar beliau ni kat sini,, bukan apa,, Ika tak ada niat untuk malukan or apa-apa yang sewaktu dengannya,, Ika cuma nak tahu saja ,, Ika bukan tau pun nama-nama arak itu semua,, emm,, ye la kan kata pun Ika neh orang baik xP hehe emm,, dia tu kawan Ika tapi tak lah baik macam kawan-kawan Ika yang lain , just kawan nak tak nak ja.. hehee...

this is a picture,, gambar ni ,, Ika ambil kat FB dia,, kepada mereka-mereka yang mengenali dia... harap jangan fikir negatif pada dia.. boleh??

this one..




Ika terpaksa crop picture neh ,, because time neh dia tengah minum arak kot.. Ika tak nak dia malu,, emm, sorry..







n n











Ini arak ke?? (Ika Blur kejap ~,~)






n lagy satu VOLKA tu apa?? Ika ternampak kat FB dia,, dia tulis Volka dekat braket.... seperti ini >>> (Volka) <<< Ika tanya mak Ika ,, n mak Ika kata itu nama arak.. betul ke VOLKA tu arak?? err?!~ *blurr kejap*







apa tu volka???





emm, k baiii! bukan Ika nak cari kesalahan orang ,, Ika cuma mahu kebenaran ,, adakah ITU ARAK aka KENCING SYAITAN??





p/s : post ini tidak ada kena mengena dengan sesiapa ,, n post ini bukan ingin menaikkan traffic blog ini ,, HARAP MAKLUM!