BAP
Entry Profile Facebook Twitter Me2Day We♥It Follow



Hi World! I`m Ani Zuraini.. Thanks for visited my blog. Leave your footstep at my cbox. Kamsahamnida ^^








Template by: Princess eyla
Thanks to :     
The Owner : Ani Zuraini
Best Views : Google 


Happy Mother's Day!!! :D
Saturday, May 7, 2011 | 5:19 AM | 0 Ask
assalammualaikum dan salam 1 blogger...


Ika mau story pasal mother's day esok... korang2 semua dah belikan hadiah untuk mak/mama/mummy/ummi/ibu korang?? Ika tak dapat nak belikan hadiah tok mak Ika coz I dont have a money... :( i'm sorry mum,, but,, Ika janji dengan mak n ayah yang Ika akan belajar bersungguh sungguh .. Ika akan tunjukkan kat mak n ayah yang Ika pun bole berjaya macam cousin Ika juga.. :D



neh la mak Ika ,, comel kan?? huhu.. :D




tadi kan,, Ika g tengok kakak Ika kat hostell .. wuuu~ suka sangat2 coz dapat jumpa dia.. hehe... *walaupun setiap hari jumpa kat sekolah..hehe*



hah! neh la family Ika.. but tade kakak Ika la.. Ika pun ta ada juga.. hoho..
[dari kiri:ayah, azim(budak kecik), apis n mak]





Ika cerita kat dia apa yang boy dia bebual nan Ika .. HAHA.. *Ika terima kalau Ijul jadi abang ipar Ika:D.. tapi Ika tak terima dia kalau dia curang dengan kakak Ika... hehe*


pesanan untuk Ijul aka bakal abang ipar Ika.. hehe "weh kau ,, kalau aku tau kau curang,, aku lenyek2 kepala kau kat lantai yang kasar lagi pedih..*merepek* kalau aku tau ,, siap kau!!! [amaran untuk Ijul]"



k babai.. eh jap... Ajik, oh Ajik !! kau kenapa tak online.. dah lama aku tunggu kau,, da keluar janggut sekali taukk.. HAHA.. i'm waiting for u.. HAHA xD.. k babai..!! :D


eh jap.... nak letak gambar my boy neh.. i'm serious.. tak mau tipu2 lagi dah .. okey .. 








tara!! neh lah boy Ika,, tak tipu okey.. HAHA.. k bye :D