BAP
Entry Profile Facebook Twitter Me2Day We♥It Follow



Hi World! I`m Ani Zuraini.. Thanks for visited my blog. Leave your footstep at my cbox. Kamsahamnida ^^








Template by: Princess eyla
Thanks to :     
The Owner : Ani Zuraini
Best Views : Google 


Macam-Macam Story Ada :')
Tuesday, June 4, 2013 | 1:56 AM | 0 Ask
Assalamualaikum, Salam Petang dan Annyeong! *lambai-lambai tangan kaki*

Harini hari Selasa, June 4. Okay kejap je dah bulan June. And Ani dikhabarkan jiran sebelah rumah Ani meninggal :'( Dia guru ngaji. Semoga arwah ditempatkan di golongan orang-II beriman Aminn~ :'( Sedih :'\ 

Zelo kenapa kau comel sangat haa?! ini Zelo *tunjuk gambar* Ani yang punya. HAHA Jangan amek dia ehh, nanti Ani gigit telinga korang *Buat muka serious*

By the way, Blog saya dah baruuuu! Haha Ani rembat dekat blogskin. Ani nampak je terus amek code dia. Haha *Almaklumlah Baby tegar! XD <3* Korang amacam cuti? ada pegi mana-II tak? Hm. Nak tahu takk. Masa harituukan.. Haa apa? taknak tahu? takpe! Ani nak gtau jugak! HAHA :p masa hari Ahad ada jejalan dengan Member *dekat mana? itu rahsia :p hahah* . Ani belilah satu baju ni. Nak tahu baju apa? xD baju RUNNING MAN. hm tapi Ani cuai! Ani cuai! Kenapalah boleh macam ni. Baju tu tertinggal kat bas!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ani nak nangis tahu! Sebenarnya baju tuh Ani belikan untuk kakak Ani tapi tertinggal dalam bas. Punya tak meraung Ani kat tepi jalan masa nak balik tuhh ToT *lantaklah orang nak tengok ke apa XD* Bila Ani call mak bagitahu mak pasal baju tuh, mak, ayah dgn Bieber *kakak Ani sebenarnya Bieber tuh* bebel dekat Ani. Ani rasa masa tuh macam nak lari pegi hutan je! pakal je kiri kanan depan belakang takde hutan :'3 Yeah betul kata mak tu semua pengajaran. Ani janji Ani takkan cuai macam tu sekali. Ani janji! :'D 

Lagi 5 hari je cuti!!!!!!!!!!!!!!! Rasa macam asdfghjkl ._. Tak fikir ke semua tuhhh?!!!!!!!!!!! *jerit kat telinga anda :p* HAHA. Nanti naik sekolah mesti dapat result exam haritu. Okay seram :| Hm. Okaylah Ani dah tak tahu nak tulis apa kat sini. Hehe.


P/S: Tengah menunggu *sampai berjanggut* new song Justin Bieber "Heart Breaker" Wuttwutt pyongg! Annyong! Bye! Assalamualaikum! :'D Ha lupa, Post ni, Post pertama untuk tahun 2013! HAHAHAHAAH >.< Chao.. Jenazah dah sampai rumah. Hm :'\ Mari sedekahkan Al-Fatihah untuk jiran Ani? :') Terima kasih..